Kako smo proslavili 80-i rođendan našeg vrtića

 24.4.2018. obilježili smo 80 godina našeg vrtića. Ovu smo okruglu godišnjicu željeli proslaviti na poseban način, s onima s kojima svakodnevno dijelimo veselje i radost djetinjstva - djecom i roditeljima.
Stoga smo rođendansku proslavu započeli već u jutarnjim satima. Naš slavljenik vrtić počastio je i iznenadio svoje polaznike kazališnom predstavom.
Predstava "Kikijev cirkus u životinjskom carstvu" posjetila je sve naše objekte.
Proslavu smo nastavili u popodnevnim satima na tzv. rođendanskom pikniku namijenjenom djeci i njihovim roditeljima. Na igralištima naših objekata pripremili smo različite punktove na kojima su bile ponuđene mnoge zanimljive i zabavne aktivnosti. Zadatak djece i njihovih roditelja bio je prepustiti se opuštenoj rođendanskoj atmosferi, istražiti ponudu naših punktova te se zajedno uključiti u neku od aktivnosti i provesti ugodno popodne u međusobnom druženju.   

 
Objekt Laščina

 Objekt Jordanovac

Objekt Kozjak 
Ovaj prekrasan dan čuvat ćemo dugo u našem sjećanju. Na kraju bismo željeli reći jedno veliko HVALA svim roditeljima koji su aktivno sudjelovali u realizacije i poklonili dio sebe i svojih talenata te time uveličali naš rođendanski piknik! © 2023 Vrtić Mali princ. Sva prava pridržana.